Product was successfully added to your shopping cart.
  • Warpaint Natural Teeth Whitener -Tandblekning Warpaint Natural Teeth Whitener -Tandblekning
  • Warpaint 100% Natural Teeth Whitener Warpaint 100% Natural Teeth Whitener
Warpaint Natural Teeth Whitener -Tandblekning 3 16

Warpaint Natural Teeth Whitener -Tandblekning

Översikt

Warpaint är 100 % naturligt pulver avsett för tandblekning.

395,00 kr

I lager

Produktdetaljer

Detaljer

Warpaint är 100 % naturligt pulver avsett för tandblekning. Pulvret bleker försiktigt fläckar på tänderna. Produkten har en stärkande effekt på tänder samt tandkött och innehåller endast fem olika ingredienser. Bentonitlera är full av viktiga mineraler såsom kalcium och kalium. Aktiv kol från kokosnötsskal rengör och polerar tänderna utan att skada emaljen. Ekologiskt apelsinskal, pepparmynta och citronmyrten minskar inflammationer och ger en fräsch smak. Passar alla åldrar och även känsliga tänder/tandköptt. Produkten innehåller 50 ml och räcker i genomsnitt för 150 behandlingar.

Doppa en ren, fuktig tandborste i pulvret. Borsta tänder med små cireklrörelser i cirka två minuter. Håll munnen så stängd som möjligt under borstningen. Du kan också låta pulvret verka några extra minuter i munnen för ökad effekt. Skölj munnen och rengör tandborsten. Använd dagligen eller så ofta du vill. Warpaint kan användas tillsammans med tandkräm och kokosolja.

Activated Coconut Shell Charcoal; Calcium Bentonite Clay; Ekologisk Sweet Orange Peel*; Ekologisk Peppermint*; Ekologisk Lemon Myrtle*. *Ekologisk
Warpaint – 100% naturlig tandblekning från Australien

Warpaint – 100% naturlig tandblekning från Australien

Om du har drömt om tandblekning, men är skeptisk för icke-naturliga alternativ är Warpaint rätta alternativet till dig. Det är ett naturligt sätt att bleka dina tänder på - 100% vegan så den är inte testad på djur. Om du stör dig på missfärgningar på tänderna som orsakas av mat, dryck och rökning, är Warpaint svaret på dina drömmar.

Du kanske också gillar

Recensioner