Product was successfully added to your shopping cart.
  • UMA Pure Rest Wellness Oil 15ml UMA Pure Rest Wellness Oil 15ml
UMA Pure Rest Wellness Oil 15ml 0 0

UMA Pure Rest Wellness Oil 15ml

Översikt

Energirik olja som motverkar trötthet och passar särskilt bra för dig som letar efter ett hälsosamt alternativ till koffein.


Ordinarie pris 450,00 kr

Special Price 270,00 kr

I lager

Produktdetaljer

Detaljer

Energirik olja som motverkar trötthet och passar särskilt bra för dig som letar efter ett hälsosamt alternativ till koffein. UMA utvinner och handtillverkar noggrant sina oljor av potenta och ekologiskt odlade ingredienser. Oljan förbättrar humöret och den mentala balansen. Diffusera dessa oljor hemma eller på kontoret eller tillsätt några droppar till ditt badvatten för en underbar sensorisk upplvelse. Pure Rest Wellness Oil arbetar intenstivt för att på ett så naturligt sätt som möjligt lindra rastlöshet om natten. Passar dem som försökt hitta ett sätt att slappna av vid läggdags. Oljan hjälper dig att varva ned utan några som helst bieffekter eller risk för att bli beroende. 15 ml.

UMAs wellnessformula ger en otroligt kraftfull upplevelse. Massera in 4-5 droppar av Pure Bliss Wellness Oil mellan tårna, på fotsulorna, pulspunkterna, tinningarna och bakom öronen. Ta ett djupt andetag och lukta på dina händer för en oförglömlig aromatisk upplevelse. Kan även användas med en aromaterapidiffös eller tillsättas i badvatten.

Extracts of Centella Asiatica, Bacopa Monnieri, Acorus Calamus, Convolvulus Pluricaulis, Sida Cordifolia in a Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil Base.

Du kanske också gillar

Recensioner