Product was successfully added to your shopping cart.

Samarbete med Jolie

Har du en blogg, en vlogg eller webbsida där du tror att Jolies varumärke och produkter passar in? Är du intresserad av 100 % ren och effektiv naturkosmetika?

Jolie är känt för sin helt fantastiska och kompromisslösa eco-certifierade naturkosmetika. Hos Jolie sätter vi stort värde på kvalitet och lyx - med ett inslag av Parisisk elegans. Du kan förlita dig på renheten i våra produkter. Jolie är franska och betyder söt, fin, charmig, underbar, vacker och alla andra synonymer som beskriver nyanser av skönhet. Jolies mål är att ta fram och förstärka de specifika egenskaper som många kvinnor glömmer bort att de representerar.

Vi samarbetar med t.ex. media, bloggar, företag och organisationer. Vi är öppna för alla möjligheter som hjälper oss att sprida naturkosmetikans kärleksbudskap. Vår genomsnittskund är en 30-årig kvinna med en livsstil av hälsa och hållbarhet - "Lifestyle of Health and Sustainability" (LOHAS).

Om du är intresserad att samarbeta med oss, vänligen kontakta Hanna via e-post på hanna@joliebeauty.se.

Affiliate marknadsföring

Vårt affiliate-program är en utmärkt möjlighet för samarbete med oss via marknadsföringslänkar och banner. Vår kommissionsmodell består av tre lönsamma steg. Våra kommissioner börjar på 8 % och vår genomsnittliga beställning ligger på 900 SEK. Du får betalt för varje beställning som görs via en affiliate-länk eller -banner på din webbsida. Vi erbjuder affiliate-program via AdTraction, Performission & TradeTracker