Product was successfully added to your shopping cart.

About Us

Om Oss

Vad är Jolie?

Jolie är ett Helsingforsbaserat företag och ett hem för naturlig hälsa och skönhet, som tagit sin inspiration från Paris. Jolie är känt för sin fantastiska och kompromisslöst ekologiskt certifierade naturkosmetik. Hos Jolie sätter vi stort värde på kvalitet och lyx, med ett inslag av parisisk elegans.

Jolie är franska och betyder söt, fin, charmig, underbar, vacker och alla andra ord som beskriver olika nyanser av skönhet. Jolie-skönhet är inkluderande och personlig. Jolies mål är att framhäva och förstärka de specifika egenskaperna hos kvinnor som ofta glöms bort.

Vårt fantastiska Team Jolie delar en gemensam vision om feminin styrka, hållbarhet och globalt arbete, samarbete och livsstil. Vi tror på kreativitet, intuition, trovärdighet och öppenhet.

Vi på Jolie vårdar våra kunder med en kärlek som är anpassad till deras personliga behov och som garanterat skapar en glädjefull energi med 100 procent ren och hög kvalitet.

Vår historia

Jolie skapades utifrån en önskan om att underlätta och inspirera till en bättre, hälsosammare, mer ekologisk och etisk och underbar livsstil. Jolie hade en längtan om att tillhandahålla särskilt utvalda, 100 procent säkra och effektiva naturkosmetiska produkter på ett och samma ställe.

Företaget grundades år 2012 av fyra vänner och blev snabbt en sensation inom naturkosmetika i Finland. Kunderna blev överförtjusta i företagets unika koncept och produktsortimentet av högsta kvalitet. Sedan dess har Jolie vuxit och blivit – om vi själva får säga det – en sällsynt men fantastisk framgång. Nu är Jolie det största företaget inom naturkosmetika i Finland och en pionjär inom skönhet och välbefinnande som är  känd för sin utmärkta och kompromisslösa äkta naturkosmetika.  

Vänner av naturkosmetika världen över förtjänar möjligheten att lära känna Jolie. Vi värdesätter alla våra kunder och önskar alla kärleksfullt och omsorgsfullt välkomna. 

Vårt löfte

Vi säljer endast naturkosmetiska märken av allra högsta kvalitet. Vi ser det som vår uppgift att respektera våra kunder och miljön. Vi tar vårt sociala och ekologiska ansvar och söker alltid efter produkter med ett genuint värde för våra kunder.

Vi säljer inte en ekologisk livsstil och naturkosmetika enbart som en valmöjlighet. Vi vill istället vara en pionjär vars huvudsakliga värdegrund är hundra procent naturlig skönhet. Våra produkter innehåller aldrig plaster eller andra skadliga ämnen.

Pionjär

Vårdande

Passionerad

Team Jolie

Vårt inspirerande Team Jolie finns här för dig! Vi arbetar utgående från äkta passion och kärlek. Vi vill betjäna och hjälpa dig så gott vi någonsin kan. Låt oss presentera vår underbara Jolie-familj:

Molla, Co-Founder, Brand Director

Emmi, Partner, Product Manager

Julia, Marketing Coordinator

Hanne, Key Account Manager