Product was successfully added to your shopping cart.
  • Estelle & Thild BioCleanse Multi-Action Facial Toner Estelle & Thild BioCleanse Multi-Action Facial Toner
Estelle & Thild BioCleanse Multi-Action Facial Toner 0 0

Estelle & Thild BioCleanse Multi-Action Facial Toner

Översikt

Toner som återfuktar, hjälper huden att komma i balans och rengör på djupet.

189,00 kr

I lager

Produktdetaljer

Detaljer

Toner som återfuktar, hjälper huden att komma i balans och rengör på djupet. Den uppfriskande tonern som är fri från alkohol förbereder huden för andra hudvårdsprodukter med hjälp av en blandning bestående av vitaminer och aktiva enzymer. Svart fläder ger huden lyster och får huden i balans. Passar alla hudtyper. 150 ml.

Applicera Multi-Action Facial Toner med bomullsrondeller på rengjort ansikte och hals. Undvik området runt ögonen. Använd morgon och kväll.

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Sambucus Nigra Flower Extract*, Gluconolactone, Polyglyceryl-4 Caprate, Parfum, Limonene, Sodium Gluconate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

*From organic farming

En viktig hyllning till ansiktsvatten

En viktig hyllning till ansiktsvatten

Vi har många kunder, som har problem med torr och stram hud men som också lider av nippor och orenheter. Milier och orenheter som blir kvar under huden skapar problem för många. När vi träffar en kund med ytligt torr hud brukar första frågan vara; använder du ansiktsvatten? Vi rekommenderar alltid i dessa fall att fukta huden med vatten, som ansiktsvatten eller serum. Därför bestämde vi att lyfta fram ämnet om ansiktsvatten.

Du kanske också gillar

Recensioner