Product was successfully added to your shopping cart.
  • Estelle & Thild BioCleanse Micellar Cleansing Water Estelle & Thild BioCleanse Micellar Cleansing Water
Estelle & Thild BioCleanse Micellar Cleansing Water 0 0

Estelle & Thild BioCleanse Micellar Cleansing Water

Översikt

Organisk rengöring som skonsamt avlägsnar smink och orenheter medan den tonar huden - passar även för det känsliga området kring ögonen.

199,00 kr

I lager

Produktdetaljer

Detaljer

Organisk rengöring som skonsamt avlägsnar smink och orenheter medan den tonar huden - passar även för det känsliga området kring ögonen. Din hud lämnas med en uppfriskad och ren känsla. Huden får en jämnare ton och denna återfuktande formula är berikad med näringsrik aloe vera som försiktigt men effektivt avlägsnar smink och orenheter. Rengöringen har en lite trögflytande konsistens som tillsammans med naturliga kokosnötstensider rengör huden på djupet samtidigt som hudens naturliga skydd inte rubbas. Passar alla hudtyper. 250 ml.

Fukta en bomullsrondell med produkten. Applicera därefter på ansiktet genom att dutta bomullsrondellen mot ansiktet och tvätta försiktigt bort smuts och andra orenheter. Låt huden lufttorka eller klappa den torr med hjälp av en ren handduk. TIPS: Använd produkten på morgonen för att fräscha upp och återfukta huden. Använd på kvällen för att ta bort smink, rengöra, tona och lugna huden.

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Pentylene Glycol, Glycerin**, Sodium Levulinate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Phosohate, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Anisate, Sodium Chloride, Sodium Gluconate.

*Ingredient from Organic Farming

**Made using organic ingredients

99,7 % natural origin of total

22,9 % of the total ingredients are from Organic Farming

Du kanske också gillar

Recensioner