Product was successfully added to your shopping cart.
  • Captain Blankenship Mermaid Hair Oil Captain Blankenship Mermaid Hair Oil
Captain Blankenship Mermaid Hair Oil 0 0

Captain Blankenship Mermaid Hair Oil

Översikt

Underbar hårolja som innehåller en kombination av vårdande ekologiska växtoljor som gör håret glansigt, återfuktar och gör lockarna mjukarna.

Produktdetaljer

Detaljer

Underbar hårolja som innehåller en kombination av vårdande ekologiska växtoljor som gör håret glansigt, återfuktar och gör lockarna mjukarna. Schamponering och väder kan leda till torrt hår med slitna toppa. Denna hårolja kommer återställa håret och göra det både friskare samt lätthanterligt. Det är även den perfekta kuren mot frissigt hår och kan användas som en hårbottenbehandling för att främja hårväxten. Oljan har en uppiggande doft som påminner om havskusten. Ekologisk arganoljasom är rikt på antioxidanter och E-vitaminer bidrar till ett glansigt och mjukt hår. Ekologisk jojobaolja är den perfekta oljan för att återfukta hår och hårbotten, eftersom dess formula är det närsmta vi kan komma hårets egna naturliga sebum. Ekologisk kukuinötolja tränger in i hårsäckarna och verkar på djupet samtidigt som det lindrar det en kliande hårbotten. Passar alla hårtyper. 30 ml.

Gnid in några droppar i handflatorna och arbeta in i fuktiga hårtoppar. Kan även användas i torrt hår för att motverka frissigt hår. Kan masseras in i hårbotten för en djupvårdande behandling.

Argania spinosa (Argan) Oil*, Aleurites moluccans (Kukui Nut) Oil*, Simmondsia chinensis (Jojoba) Oil*, Helianthus annuus (Sunflower) Oil*, Citrus sinensis (Wild Sweet Orange) Essential Oil**, Abies sibirica (Fir Needle) Essential Oil*, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Essential Oil*, and Cedrus atlantica (Cedarwood) Essential Oil*.

*Certified Organic Ingredients

**Wildharvested Ingredients

Du kanske också gillar

Recensioner