Product was successfully added to your shopping cart.
  • Captain Blankenship Aloe & Rose Toner Captain Blankenship Aloe & Rose Toner
Captain Blankenship Aloe & Rose Toner 0 0

Captain Blankenship Aloe & Rose Toner

Översikt

Uppfriskande, lindrande och rengörande ekologisk toner som lämnar din hy med en återfuktad lyster och en härlig rosendoft.

Ordinarie pris 228,00 kr

Special Price 159,60 kr

I lager

Produktdetaljer

Detaljer

Uppfriskande, lindrande och rengörande ekologisk toner som lämnar din hy med en återfuktad lyster och en härlig rosendoft. Kan även användas för att kyla ner efter solspray. Ekologisk aloe vera återfuktar och lindrar. Ekologiskt vitpilextrakt är en naturlig källa till salicylsyra som hjälper till att rengöra porerna. Ekologisk eterisk rosenolja piggar upp, läker samt lindrar huden medan ekologisk eterisk citrongräsolja balanserar oljig hy och motverkar blemmor. Perfekt för alla hudtyper. 188 ml

Spraya på ansiktet, klappa och låt lufttorka, eller spraya på en bomullstuss eller bomullsrondell och massera in i huden. Avsluta med ansiktsolja eller solskydd.

Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract*, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Gel*, Non-GMO Vegetable Glycerine, White Willow Extract, Rose Essential Oil*, Cympopogon Flexuosos (Lemongrass) Essential Oil* & Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*.

*Certified Organic Ingredients

En viktig hyllning till ansiktsvatten

En viktig hyllning till ansiktsvatten

Vi har många kunder, som har problem med torr och stram hud men som också lider av nippor och orenheter. Milier och orenheter som blir kvar under huden skapar problem för många. När vi träffar en kund med ytligt torr hud brukar första frågan vara; använder du ansiktsvatten? Vi rekommenderar alltid i dessa fall att fukta huden med vatten, som ansiktsvatten eller serum. Därför bestämde vi att lyfta fram ämnet om ansiktsvatten.

Du kanske också gillar

Recensioner