Product was successfully added to your shopping cart.
  • Captain Blankenship Aloe & Rose Toner Captain Blankenship Aloe & Rose Toner

Captain Blankenship Aloe & Rose Toner

Översikt

Ekologisk toner som är uppfriskande, lindrande och rengörande. Den ger huden en fantastisk lyster och doftar härligt av rosor.

228,00 kr

I lager

Produktdetaljer

Detaljer

Ekologisk toner som är uppfriskande, lindrande och rengörande. Den ger huden en fantastisk lyster och doftar härligt av rosor. Kan även användas för att svalka huden efter solning. Ekologisk aloe vera återfuktar och lindrar huden. Ekologiskt vitpilsextrakt är en naturlig källa till salicylsyra som hjälper till att rengöra porerna. Ekologisk eterisk rosenolja piggar upp, läker och lindrar huden medan ekologisk eterisk citrongräsolja balanserar oljig hy samtidigt som det motverkar blemmor. Passar perfekt för alla hudtyper. 188 ml.

Spraya på ansiktet, klappa och låt lufttorka. Du kan också spraya på en bomullstuss eller bomullsrondell och massera in i huden. Avsluta med ansiktsolja eller solkräm.

Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract*, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Gel*, Non-GMO Vegetable Glycerine, White Willow Extract, Rose Essential Oil*, Cympopogon Flexuosos (Lemongrass) Essential Oil* & Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*.

*Certified Organic Ingredients

En viktig hyllning till ansiktsvatten

En viktig hyllning till ansiktsvatten

Vi har många kunder, som har problem med torr och stram hud men som också lider av nippor och orenheter. Milier och orenheter som blir kvar under huden skapar problem för många. När vi träffar en kund med ytligt torr hud brukar första frågan vara; använder du ansiktsvatten? Vi rekommenderar alltid i dessa fall att fukta huden med vatten, som ansiktsvatten eller serum. Därför bestämde vi att lyfta fram ämnet om ansiktsvatten.

Du kanske också gillar

Recensioner