Om du frågar oss är utbudet av den nya erans naturkosmetiska smink inte alls för stort. Olika personer tycker om olika typer av foundationkonsistens. För någon fungerar en typ av mascara och för någon annan fungerar en annan. Att välja just den rätta nyansen på rouget och solpudret kan vara en andlig fråga. Inom färgkosmetik är ett brett utbud av olika alternativ samma som bra och personlig service.

Nyheten Nui Cosmetics i Jolies sortiment är en helt och hållet vegansk sminkserie. Något som är mycket anmärkningsvärt med varumärket är därmed att även läppstiften är veganska, eftersom det definitivt behövs mer av ordentliga, naturkosmetiska läppstift som är veganska! Även Nui Cosmetics mascara är vegansk. Nui Cosmetics produkter är även påfallande rena, och mycket ekologiska ingredienser har använts i dem.

Modern looks

Nui Cosmetics Natural Liquid Foundation

Nui Cosmetics får dig att se mycket aktuell ut. Det bekymmersfria och urbana varumärket andas nutid, och den eleganta kvinnan bär dess sminkprodukter på ett bohemiskt sätt. Den där vackra kvinnans hud har en vacker lyster och hon ser avundsvärt frisk ut, även om det inte alls ser ut som att hon anstränger sig det minsta för att se ut som hon gör.

Det är enkelt att vårda huden med naturkosmetiska foundations, och i vårt sortiment finns flera utmärkta alternativ. Om du vill friska upp minnet kan du läsa vår guide för naturkosmetisk foundation som vi publicerade i slutet av mars för att hitta den rätta. Den mycket omtalade stjärnan i denna kategori är nu även en nyhet: Nui Cosmetics Natural Liquid Foundation – en vegansk foundation, som överallt har fått strålande fin respons.

Liquid Foundation

Nui Cosmetics Natural Liquid Foundation täcker effektivt, men ger ett fräscht resultat. Fast du endast snabbt applicerar den med fingrarna är det möjligt att få ett otroligt jämnt och felfritt resultat. Tack vare den får du lust att snegla på ditt pigga ansikte med så fin lyster genast du passerar en spegel. Hudens yta hålls lätt matt under lång tid, och tack vare den tunna konsistensen kan du utan problem applicera flera lager för att få mer täckning. Den doftar somrigt av vanilj. Om du behöver något att fästa din foundation med har Nui Cosmetics det behändiga pudret Natural Setting Powder, som får sminket att hålla ännu längre.

Nui Cosmetics Natural Liquid Foundation finns i följande nyanser:

Intense Kanapa – neutralt ljus. Den ljusaste nyansen av Nuis foundation.

Matao – kall/neutral, mellanljus nyans.

Taiao – neutral, mellanljus nyans.

Intense Taiao – varm, mellanljus nyans, aningen mörkare än Taiao.

Puru – varm, mellanmörk nyans.

Aramona – neutral, mellanmörk nyans.

Wera – varm, mörk nyans.

Läppstift

Nui Cosmetics Natural Lipstick

Detta veganska läppstift ger läpparna en fantastisk lyster och en nyans som håller länge. I sortimentet finns allt från de mest matta och intensiva till lättare och mer glänsande läppstift. Du applicerar enkelt de silkeslena konsistenserna på läpparna som känns som en andra hud. Den vårdande kombinationen av ingredienser består av kokos-, jojoba- och avokadooljor. Dessutom har cupuacu -, mango- och kakaosmör använts i läppstiftet som lugnar, återfuktar och skyddar läpparna. Det kompakta utbudet av färger omfattar nyanser framtagna med stil och skicklighet, det finns allt från modernt mörka till ljust somriga läppstift.

Nui Cosmetics Cream Blush for Cheek, Eyes & Lips-multistick

Vänner av 90-talet älskar sticks, om minnet ännu sträcker sig ett par årtionden tillbaka i tiden. Den gamla trenden är återigen in och så Berlin! Detta mångsidiga sminkstift är en verklig must-have i sminkpåsen. Den gräddiga konsistensen, som går lätt och snabbt att applicera, lämpar sig för såväl kinder, läppar som ögon. Slutresultatet är somrigt fräscht. Du kan klappa in färgen med fingrarna eller direkt med stiftet på kindben, läppar och/eller ögonlock och tona ut den. De söta, mångsidiga nyanserna passar för såväl en sommar i staden, festivaler som semester på stugan.

Multistick

Brow Tint

Nui Cosmetics Natural Brow Sculpt-ögonbrynsfärg

En av favoritprodukterna från Nui har varit den vaxaktiga ögonbrynsfärgen i varumärkets troget snygga nyanser, som är så långt ifrån tunga och tjocka man kan komma. Den matta konsistensen hos Natural Brow Sculpt låter sig väl formas, och med den kan du få till både en imponerande och naturlig look. Med hjälp av färgen fyller du ut där det saknas hår och korrigerar ögonbrynens form. Sammansättningen, som vårdar huden och ögonbrynen, innehåller ekologisk ricinolja, jojobaolja samt lavendel. Ricinoljan stärker och ökar hårväxten.