Alla vet hur viktig en bra nattsömn är för vår hud och för vårt allmänna sinnestillstånd. Vi sökte igenom vårt sortiment för att hitta de perfekta produkterna för tiden efter de sena kvällsnyheterna. De förbereder både din hud och dig för en god natts sömn och gör sin magi medan du drömmer.

S.O.S. Behandling - Patyka Intensive Moisturising Mask

Patykas återfuktande ansiktsmask har varit en av Jolies favoriter redan många år och populariteten stiger speciellt under de kalla vintermånaderna. Masken är så pass lätt att det är fullt möjligt (och mycket önskvärt) att den lämnas på över natten. Den här masken är en S.O.S. behandling och ger omedelbar känsla av välbefinnande, mjukhet och lyster. Den är uttryckligen skapad för en torr, uttorkad och stramande hud. De räddande ingredienserna är återfuktande avokado-olja, mjukgörande sheasmör, uppstramande hexapeptid-11 samt skyddande algextrakt.

Patyka Intensive Moisturising Mask

Vakna upp pånyttfödd – INARI Sleeping Cream

Denna innovativa nattkräm reparerar och förnyar huden under din skönhetssömn. Den lyxigt mjuka och krämiga konsistensen är otroligt effektiv med att fylla ut och släta ut en åldrande hud. Krämen innehåller föryngrande Arctic Blend, som är en antioxidantrik sammansättning av rosenrot, chaga svamp, tall, hjortron, lingon och arktiska blåbär. Dessa verkar i synergi med varandra för att minska på fina linjer och rynkor, jämna ut hudtonen och reparera skador orsakade av UV-strålning. Tre typer av hyaluronsyra är inriktade på att arbeta på olika hudlager för att effektivt återfukta och fylla ut huden. Krämen är idealisk för mogen hud, men även obalanserad blandhud och känslig hud har stor nytta av den!

Ett botaniskt under – Kypris Moonlight Catalyst

Vissa saker blir bäst under stjärnorna och månens ljus! Moonlight Catalyst är en cocktail av förnyande, fermenterade pumpaenzymer och återfuktande växtextrakt som förbättrar och förnyar huden utan att irritera den. Den jämnar ut hudtonen, hjälper till att hålla porerna rena och jämna ut hudens struktur efter gamla finnar och orenheter. Detta magiska serum lugnar, mjukar upp och fyller ut huden för en strålande och glowy finish. Den milda formulan är fri från eteriska oljor för att passa även en reaktiv hud. Passar alla hudtyper och är speciellt nyttig för miljöstressad hud, mogen hud, acnebenägen hud eller glåmig hud.

Föryngrande skönhetselixir - Leahlani Mahina Evening Replenishing Elixir

Mahina är en flaska full med månskensmagi från regnbågsstaten Hawaii. Den lyxiga blandningen av ekologisk och kallpressad moringa, marula, kaktusfikon samt chiafröolja tillsammans med det tidsbromsande Co-enzymet Q10 samarbetar harmoniskt för en lenare, fylligare och mjukare hud medan du drömmer om en 10 år yngre hud. Mahinas rika konsistens återfuktar effektivt till och med den torraste huden. Denna kvällslyx doftar av mjuk vanilj och söt citrus och lämnar huden mjuk och återfuktad. Den kan också användas istället för nattkräm.

Vaggvisedoft - Neal’s Yard Remedies Beauty Sleep Body Butter

Den underbara, aromatiska doften i den här rika kroppskrämen tar bort alla dina bekymmer och förbereder dig för en lugn och fridfull stund. Du är redo för sängen! Krämen återfuktar huden extremt bra tack vare en blanding av ekologiska ”butters” och oljor samt A- och E-vitamin. Den kan också användas som fotkräm.

Andas in en god natt - UMA Pure Rest Wellness Oil

UMAs Pure Rest Wellness Oil lindrar effektivt och på ett naturligt sätt nattlig rastlöshet. Idealisk för dem som behöver koppla av innan sängdags, som upplever rastlöshet och behöver hjälp med övergången från dag till natt, utan risk för att bli beroende eller andra bieffekter. UMAs från-jord-till-flaska hälsoblandningar innefattar århundraden av ayurvedisk och aromaterapeutisk kunskap för att hjälpa dig motarbeta moderna sjukdomar. UMA utvinner och tillverkar omsorgsfullt sina oljor. De använder endast de renaste, ekologiskt odlade ingredienserna – för att främja humörsvängningar, psykisk balans och allmän hälsa. Använd hälsoblandningarna vid behov, i en diffuser hemma eller på kontoret, eller tillsätt några droppar i badvattnet för en härlig, sensorisk upplevelse.

Inari Sleeping Cream