Kära vänner, det är ju faktiskt så att en del produkter helt enkelt är ödesbestämda. I Jolies blogg kommer vi från och med nu att presentera en produkt som Jolies personal väljer ut varje månad och som blir månadens bästa naturkosmetiska produkt bland alla aktuella kandidater. Vi lovar att varje vinnande produkt kommer att ha alla förutsättningar för att bli en kultprodukt. Valet för april månad är nästan enhälligt vårt hawaiianska sommarvarumärke Leahlanis Bless Beauty Balm.

Leahlani, som har blivit mycket populärt på den amerikanska västkusten, har förtrollat Los Angeles med sitt balsam, vilket i skönhetssammanhang inte är någon lätt sak att göra. Varför köar folk då för balsamet i L.A.? Varför är det en vinnare även hos oss?

Jolie-juryns motiveringar:

Nu finns det ett lätt, tunt och absorberande balsam

Eftersom balsam är den fasta formen av ansiktsvax och -oljor är de ofta tjocka till konsistensen och tunga för en del hudtyper. Om din erfarenhet är att blandhy eller fet och oren hy inte tål balsam kan ett under nu mycket väl vara på gång! Om du tidigare inte har tyckt om balsam ska du ge detta en chans. Bless Beauty Balm skiljer sig avsevärt från många andra feta och tjocka balsam, och dess konsistens är betydligt tunnare och smidigare än den vanligtvis är hos balsam. Bless absorberas genast i huden och gör inte huden alls fet, utan ger den en matt och klar yta.

Bless Beauty Balm ger näring

Ger näring åt huden och lugnar hudens egen talgproduktion

Balsamet har dock ett balsams alla goda egenskaper! Bless Beauty Balm är fantastiskt vårdande, och en blandning av utmärkta råvaror ger härlig näring åt alla hudtyper. Bless har en mycket balanserande effekt och lämpar sig därför även för besvärlig och rodnande hud. Balsamets effekt får oren hud att lugna sig och bli slätare. Bless stärker och skyddar huden samt bidrar till att minska inflammationer.

Produkten är effektiv och dryg

Bless Beauty Balm är tillverkat utan vatten och emulgeringsmedel, vilket garanterar dess förmåga att vårda huden med hundra procent rena och effektiva ingredienser. Fylliga, ekologiska ansiktssmör och kallpressade växtoljor vårdar huden med full kraft, och det behövs endast en mycket liten klick balsam vid varje användning.

Bless Beauty Balm

Bless Beauty Balm är en parfym

Bless doft är så ljuvlig att vi använder balsamet som parfym. Om någon i Jolies butik eller på kontoret har tittat förbi bordet med Leahlanis testprodukter känner hela teamet genast igen den välbekanta, berusande doften som sprider sig i rummen. Den rena och naturligt söta doften av apelsinblommor upphör aldrig med sin uppfriskande och förtrollande effekt.

Leahlani har fått så mycket respons på balsamets doft att varumärket precis har lanserat en egen parfym av Bless. Vi börjar sälja den officiella Bless-parfymen så fort produktens försäljningstillstånd för EU är i skick. Fram till dess får balsamet fungera som parfym.

Bless Beauty Balm rengör… och fungerar som läppbalsam

Balsamet, som smälter till olja av hudens värme, ger huden en silkeslen känsla. När du masserar in det på torr hud och avlägsnar det med en ansikts- eller muslinduk fuktad med varmt vatten tar det effektivt bort smink. Om du förmår dig att ta bort det! Av denna orsak är Bless en utmärkt produkt med flera funktioner som är behändig på resan, eftersom den lämpar sig för såväl rengöring som återfuktning och vård. Balsamet, som har samma färg som en solnedgång, lindrar även nariga läppar och andra torra och känsliga hudområden.

Jolies team ger produkten 10 poäng – fem stjärnor! Grattis Bless Beauty Balm och alla lyckliga ägare till produkten! Produkten kostar 549 kronor och du hittar den i Jolies webbutik här.