Vi har dyrt och heligt lovat våra lojala kunder att ta månadens val på fullaste allvar och därför står vi nu i juli igen på allvarets brant! Jolies mest sålda rouge, den eviga best sellern Blossoming, är Kjaer Weis’ rougenyans som passar perfekt den nordiska smaken, en neutral blandning av pink och korall. Nu har stjärnan fått en syster, som förstås är perfekt.

Kjaer Weis Reverence

Blossoming-best sellerns svala syster Reverence

Under Kjaer Weis heta sommarlansering 2018 avslöjade New York Blossomings länge efterlängtade systernyans – svala Reverence. Reverence får alla hängivna rouge-fans att dra efter andan. Nyansen är pink som skiftar i blått, neutral och relativt ljus liksom Blossoming, men en svalare version av den. Därför passar den alla, också den försiktigare rougeanvändaren. Reverence är otroligt vacker i synnerhet på ljus till medelmörk hy. Den fräschar upp, väcker och lyfter fram bärarens egna svala nyanser på ett diskret sätt: ögonen, huden, håret och klädseln. På en varmare hudton trollar den fantasifulla sminkaren fram roliga kontraster.

Kjaer Weis Reverence

Lyster och fräsch look enkelt åt alla

Den krämaktiga konsistensen i Kjaer Weis’ rouge gör att den smälter lätt in i huden, är lätt att applicera och bre ut och lämnar en ljus nyans. Fördelen med en krämig konsistens lönar det sig att testa och upptäcka själv. Med Kjaers rouge får du en underbar fräsch lyster och ungdomlig look utan glitter. Slutresultatet är elegant och diskret. En krämrouge passar perfekt en mogen och/eller torr hy eftersom den varken lyfter fram hudens torrhet eller rynkor.

Kjaer Weis Reverence

Ta Kjaer Weis Blush Brush-rougeborsten till hjälp

En krämrouge är lätt att applicera med fingrarna eller olika sorters makeup-svampar. Kjaer Weis’ Blush Brush är designad speciellt för att applicera och tona ut krämaktiga rouger. Som framstående makeup-artist har Kjaer Weis kunnat ta i beaktande den funktionella delen i borstens design. Det korta skaftet är superbekvämt att använda och möjliggör ett noggrant slutresultat. Blush Brush ryms bra med i sminkpåsen. Den är tillverkad av högklassigt, allergitestat syntetiskt hår. Penseln kan också användas som foundationborste.