Jolies produktsortiment erbjuder konstant nya och spännande märken. Vi provar, tänker och testar. Vi tar det inte som en självklarhet att kunna erbjuda ett brett sortiment. För varje märke måste man finna en plats för den innan den får lov att bli en del av Jolies väl utvalda sortiment. När vi bekantar oss med nya produkter är vi alltid ute efter en långvarig relation. För samarbete krävs det förutom kärlek vid första ögonkast också förutsättningar för kvalitativa produkter och ett välfungerande samarbete. Jolies och dess kunder har höga förväntningar - av en god anledning.

De som använder naturkosmetik försöker ofta finna en lösning till ett problem. Våra kunder upplever att de har en känslig hud som reagerar lätt på olika omständigheter. De söker hjälp ifrån naturkosmetik när apoteksprodukter, mediciner eller syntetisk kosmetik inte känns bra eller hjälper.

En gång hände det att West End Girls kallade på oss, då norska agenter hade berättat för dem om Jolie, hjältinnan inom naturkosmetik. Det passionerade teamet hos Pai Skincare berättade för oss att de skapar lösningar. Naturkosmetiska första hjälpen - förpackningar och hemapotek. Naturliga källor och precisionsvapen för krävande hud. 

Vad handlar det om? Grundaren för Pai Skincare, Sarah Brown hade som målsättning att skapa världens bästa växtbaserade hudvårdsprodukter och en produktserie för människor som har väldigt känslig hy. Pai tillverkar idag alla sina produkter i London med grundliga vetenskapsmän. Pai säljs i 40 länder. Den har fått lysande recensioner från skönhetsreporter överallt och har tusentals nöjda kunder runt om i världen. Även de som inte har hudproblem har blivit förtjusta i Pai-serien tack vare den lysande succén. Skönheten Natalie Portman med sin känsliga hud är uppriktigt en fan av produkterna.

Ekocertifierade märken har som grundideologi att vårda känslig eller lätt känslig hud. Pai erbjuder naturliga lösningar som exempelvis hudvård under graviditet, atopisk hud, irritationseksem, infektioner, rosacea, hormonala utbrott, rodnande och hyperkänslig hud.

Produkterna är enkla och högklassiga och förbättrar hudens egna fungerande mekanismer och naturliga skydd.

Huvudingredienser är nypon, kamomilla och lotus, ej terapeutiska mängder. Utöver vad Pai innehåller är det även viktigt vad det inte innehåller: alkohol, dofter, bivax, natriumlaurylsulfat, formaldehyd, fenoxietanol, parabener, petrokemiska produkter eller ftalater.

Jolies provteam provade Pai Skincare enligt vår vanliga process. Vi provade några välkända hittar; lotus ansiktsvatten, kamomilla krämen som är väldigt omtyckt av Natalie Portman, och havasterserum. Det är inte ofta vi ringer varandra mellan provningar, men nu ringde vi upp varandra även på natten! Vi alla förstod snabbt att vi har snubblat på en absolut unik och fungerande produkt som vi verkligen vill a) använda själv och b) erbjuda våra kunder. Ja, dina hudproblem är nu förbi!

Nu då du köper Pais produkter för över 500 kr, varav en är Pai Rosehip Oil, får du som gåva ett Lotus & Orange Blossom Tonic-fuktgivande ansiktsvatten (värd 365 kr). Kampanjen varar till den 15 juli.