Aloha, Mermaid! Denna helg har du ett utmärkt tillfälle att fly vårvintern för en liten stund i solen. Slut dina ögon, föreställ dig att du flyger från Kaliforniens kust 4 000 kilometer fågelvägen över ett stort hav, tills du befinner dig på en vit sandstrand och njuter av klara vatten och tropikernas värme. The Big Island, det vill säga ögruppen Hawaii mitt i Stilla havet, gömmer rikedomar såsom regnskog, vulkaner, snö, vattenfall och sandstränder på en och samma gång. Det vore konstigt om det inte också kom intressant och trendig naturkosmetika från naturens skattkista.

Vi förälskade oss hals över huvud i vår nykomling Leahlani vid produkttestningen när vi valde varumärken till Jolie Beauty. Varumärket har varit på fin uppgång i USA under en tid redan. För ett år sedan var Leahlani dock mitt inne i en stor förnyelse av förpackningarna, och i samband med detta färdigställdes produkterna för EU-marknaden. Samtidigt finslipades produkternas sammansättningar i takt med att Leahlanis produktutvecklingsarbete framskred. Därför lanseras varumärket hos Jolie först nu. Ända från den första beröringen har Leahlani haft just den där autentiska magin, som gör naturkosmetika till en livsstil och i bästa fall det roligaste nöjet. Leahlani charmade testgruppen med sina tropiska dofter, den vulkaniska jordens exotiska och effektiva råvaror samt sitt lekfulla sinne för detaljer. Alla i hela teamet fängslades av produkterna och fick veckor av ren glädje tillsammans tack vare dem – en berusande, men ack så hälsosam hula hula.

Leahlanis succéprodukter

I Leahlanis sortiment finns härliga elixir, serum och toners samt berusande, exfolierande rengöringsprodukter och masker. Det finns även ett solnedgångsfärgat balsam, som invånarna i en viss Änglarnas stad redan är beroende av, förutom hawaiianerna. Leahlani Bless Beauty Balm, med en doft av söta apelsinblommor, är ett mångsidigt skönhetsbalsam som kan användas som fuktighetskräm och som sminkrengöring. Det stärker och skyddar huden samt bidrar till att minska inflammationer. Balsamet, som smälter till olja av hudens värme, gör huden silkeslen. Bless Balm tillverkas utan vatten, vaxer och emulgeringsmedel, vilket garanterar dess förmåga att vårda huden med till hundra procent rena och effektiva ingredienser. De fylliga, ekologiska ansiktskrämerna och de kallpressade ansiktsoljorna trollar fram den mjukaste hud du någonsin har upplevt. Vid behov kan du fortsätta rengöringen genom att använda Leahlani Honey Love eller Kalima.

Jolies kunder har som storkonsumenter av ansiktsvatten hunnit förälska sig i Leahlanis ansiktsvatten, varav Bohemian Ruby passar för torr och känslig hud och Citrus and Citrine för alla andra hudtyper. Ansiktsvattnen innehåller aloe vera, blomstervatten och hawaiiansk, fermenterad havssand som lugnar, balanserar och ger näring åt huden. Varje flaska Bohemian Ruby innehåller rosenkvarts, som är känd som den altruistiska kärlekens och värmens sten. Stenen används även för att blanda om sammansättningen, så det är bra att skaka flaskan före användning. Citrus and Citrine Toner i sin tur förnyar och renar huden, vilket ger den en fantastisk lyster. Citrus and Citrine innehåller citrin, som är glädjens, lyckans, välbefinnandets och solenergins sten.

Leahlani Champagne Serum

Det är svårt att hitta en favorit bland Leahlanis elixir och serum. Antioxidantserumet Leahlani Champagne Serum är en favorit med kultstatus bland Leahlanis produkter och årets nykomling i Hollywood. Oljeserumet innehåller en effektiv blandning av chardonnay-druvans fröolja och antioxidanter, som tillsammans återställer hudens naturliga balans. För Jolies team är vinnaren Siren Serum, som hänför med sin rengörande effekt och berusande doft. Siren Serum är en säker uppiggare under istiden, så vi rekommenderar den varmt som följeslagare under helgens fantasiresa.

Det går inte att prata om Leahlanis produkter utan att nämna Mermaid Mask. Den magiska, smaragdgröna sammansättningen gömmer en effektiv kombination av hawaiianska superfoods, som rengör, mjukar upp, förnyar och ger näring åt huden. Leahlanis storsäljare, som innehåller spirulina, chlorella, honung och eteriska oljor som gör huden klar, ger din hud lyster och ny vitalitet. Mermaid Mask hjälper till att minska inflammationer, balansera en alltför hög talgproduktion, jämna ut hudtonen och kapsla in fukten i huden. Alla hudtyper har nytta av maskens mångsidigt vårdande egenskaper. Mermaid Mask är den enda mask du behöver, och därför är den lämplig att ta med till exempel på en lång resa.