Storsäljaren Blossomings svala syskon Reverence

Den eviga storsäljaren bland rouge i Jolies sortiment är Kjaer Weis krämrouge Blossoming, som är en fullträff för alla och för alla tillfällen! Blossoming är en nyans som passar den nordiska stilen, eftersom den är en neutral kombination av rosa och korall. Vid midsommarlanseringen 2018 presenterar Kjaer Weis Blossomings efterlängtade syskonnyans Reverence. Reverence är en vacker, rosa nyans med en dragning åt blått, och den är en svalare version av Blossoming. Nyansen är fantastisk i synnerhet på ljus till mellanmörk hy. Den fräschar upp, lyfter och framhäver användarens egna, svala nyanser på ett fantastiskt sätt.

Kjaer Weis-rougets krämiga konsistens, som är lätt att applicera, smälter vackert in i huden och ger den en lätt nyans. För åldrande och/eller torr hud passar ett krämigt rouge bäst, eftersom det inte framhäver hudens torrhet och rynkor. Med ett krämigt rouge får ansiktet en fräsch lyster och ungdomlighet utan pärlemorglans.

Nytt från Kjaer Weis

Generosity – en intensiv ögonskugga och ögonbrynsfärg

En midsommarnyhet bland ögonskuggorna är en nyans som heter Generosity. Generosity är en mörk, gråaktigt brun hybridnyans, som passar både som ögonskugga och ögonbrynsfärg. Den är en svalare och mörkare version av Kjaer Weis ögonskuggsnyans Earthy Calm. Ögonskuggans silkeslena konsistens är lätt att applicera och ger ett vackert och jämnt resultat. Det är enkelt att applicera flera lager av den pigmenterade färgen för att få önskat slutresultat. Den vårdande konsistensen är snäll mot huden. Färgen kan användas både som torr och fuktig, och den kan även användas som eyeliner.

Den stiliga läppennan Faded i kombination med det populära läppstiftet Affection

Kjaer Weis lanserade varumärkets första sminkpennor i New York i september förra året. De stiliga, vita hylsorna och de intensiva färgerna får nu en fortsättning när tre nya nyanser lanseras. Kjaer Weis nyaste läppenna Lip pencil i nyansen Faded är mycket välkommen. Faded är en blek, röd nyans, som passar perfekt ihop med Kjaer Weis storsäljande läppstift i nyansen Affection och läppglans i nyansen Passionate. Den vackra och bleka Faded-nyansen passar även att användas som sådan till exempel i en nude- eller vardagsmakeup, om du vill markera eller framhäva läpparna på ett naturligt sätt.

Kjaer Weis läppennor har en mjuk och behaglig konsistens. Med hjälp av dessa pennor, som innehåller rikligt med pigment, är det enkelt att göra en exakt läppmakeup, dessutom hjälper de läppstiftet att hållas på plats längre. Pennorna innehåller högkvalitativa råvaror från växtriket som gör läpparna mjuka och samtidigt återfuktar dem. Pennorna, som är tillverkade av de bästa naturliga och ekologiska råvarorna, passar bra för personer med känslig hud, och du behöver inte heller vara rädd för att använda dem på den tunna huden kring ögon och läppar. Förutom att produkterna fungerar som smink är de samtidigt även den bästa och mest högkvalitativa vården för din hud.

Flower shades

Kjaer Weis Eye Pencil-ögonpennor Blue & Purple

De nya nyanserna av Kjaer Weis ögonpennor ger dig möjlighet att leka med stil! Den nya Blue är en vacker, mörkblå nyans. Prova den här istället för en svart ögonpenna eller ovanpå den svarta för att göra makeupen mindre intensiv och ge den ett aningen nytt och intressant utseende. Purple i sin tur är en lätt rödaktig auberginenyans, som är fängslande elegant till exempel om du har gröna ögon. Pennorna som innehåller rikligt med pigment ger ett vackert, silkeslent resultat.