Internationella Jolie Beauty har i år vuxit, speciellt i vårt kära grannland Sverige och nu är det dags att mera konkret hämta våra varumärken till alla stockholmare att dofta på och låta sig uppslukas av. Den 1 november öppnar Jolie en pop up-butik som håller öppet till slutet av året mitt i Stockholms urbana hjärta – i den nya konceptbutiken The Lobby!

The Lobby öppnades våren 2018 och finns i Mood District, mittemot MOOD Stockholm och ett par kvarter från NK. I området finns en hel del kontor, restauranger, caféer och annan service. Kommersen, trenderna och charmen i området utvecklas konstant och nya retailkonceptet The Lobby är en viktig del i projektet. Här jobbar och rör sig stilmedvetna stadsbor, som definitivt också är intresserade av ekologisk hudvård och kosmetik.

The Lobby Interior

The Lobby vill erbjuda framtidens shoppingupplevelse för sina besökare. Varje månad samarbetar The Lobby med olika media och meningen är att det ska kännas som om man går omkring inne i den härligaste lifestyle-tidningen. Sortimentet i The Lobby lever ständigt och både tema och varumärken byts så gott som varje månad. The Lobby har två våningar och i den nedre finns The Lobby Market, som ger chansen åt mindre varumärken att lyfta fram sina produkter för en månad.

I The Lobby ville man skapa en shoppingupplevelse för alla sinnen. Butikens musik, ljus och dofter är noggrant utvalda. I provrummet kan kunden till exempel själv välja ljuset så det passar situationen – ska kläderna användas på morgonen, på en middag, på jobbet eller ute. Vi rekommenderar också ett besök på toaletten, trots att du inte skulle behöva. Så fort du låst dörren kan du njuta av disco i rummet.

The Lobby

Två månader, två teman

Under resten av året kan du uppleva Jolies största och vackraste butik någonsin i The Lobby. I november fokuserar vi på våra internationella prisbelönta makeupserier Kjaer Weis, Alima Pure och Absolution. I december lyfter vi fram våra noggrant utvalda hudvårdsmärken, Patyka, Absolution, Oilixia, INARI Arctic Beauty, Evolve Organic Beauty, Pai Skincare och May Lindstrom Skin. Serierna är handplockade enligt efterfrågan på marknaden. Den bästa kvaliteten från Paris, med andra ord Patyka, kan du bekanta dig med under både november och december. Dessutom kommer Patykas team från Paris till Stockholm och The Lobby för att fira sitt märke.

The Lobbys härliga teman för resten av året är lifestyle, mat, dryck och presenter. Äkta ekologisk hudvård och kosmetik är en lyxig present åt vem som helst! Under öppningsdagen 1 november kan du träffa Hanna som är Ecommerce Manager på Jolie. Vid andra tidpunkter är det The Lobbys vänliga personal och hudterapeuten Sara Alström som gärna hjälper dig att hitta de rätta produkterna, den rätta foundationnyansen eller det bästa läppstiftet för just dig. Vi ses!

Som öppningserbjudande ger vi de 20 första kunderna som handlar i Jolies pop up-butik Whamisas populära Organic Kelp Sheet Mask som gåva (värde 149 kr)! Erbjudandet gäller tills gåvorna är slut.