I juni kniper utan tvivel Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser den avundsvärda hederstiteln Månadens naturkosmetiska produkt. Gummy Cleanser har allt som din sommarhud kräver av en rengöringsprodukt: produkten rengör effektivt huden och är lätt att använda, men samtidigt mycket skonsam och får huden att må bra. Eftersom du behöver endast en rengöringsprodukt får du även tid över till att njuta av sommaren.

Vi är övertygade om den innovativa rengöringsproduktens effekt, och det är även våra kunder. Vi bad om kundrespons och kommentarer från användarna som tillägg till våra motiveringar, och vi har redan hunnit få in svaren. Här ett litet smakprov:

”Eftersom jag använder mycket smink och min hud är fet är jag van vid att nästan alltid göra en dubbelrengöring. Även med rengöringsprodukter i ett steg tvättar jag vanligtvis ansiktet två gånger. Med Oilixia känner jag emellertid inte att jag borde tvätta ansiktet två gånger. Resultatet blir superbra med en gång!”

”Jag vet inte vad det är med den, men hela produkten gör en på något vis på gott humör. Kanske det är den glada förpackningen och sedan naturligtvis det fantastiska slutresultatet.”

”Jag älskar att det är bara EN rengöringsprodukt! Inte flera burkar, inte flera lager, inga mellansköljningar eller ofräscha rengöringsdukar som ligger i badrummet. En endaste tub är vad jag har längtat efter. Den heliga enkelheten är tillbaka!”

”Jag använder produkten bokstavligen enligt bruksanvisningen, och att trycka och massera in tillräckligt långsamt på torr hy är mycket bra för huden. Kanske C-vitaminet då hinner verka? Med den här tekniken tvättar produkten riktigt rent, och huden blir vackert klar snabbt.”

”Jag har testat produkten tidigare, och jag har saknat den så mycket att jag genast var tvungen att skaffa en, även om jag har tio andra rengöringsprodukter i skåpet. Jag bara måste köpa Gummy Cleanser och återigen konstatera att den på riktigt är världens bästa. Beroendeframkallande!”

”Enkel, billig, praktisk. Härlig, fräsch doft. Gör huden mjuk och ger den lyster. Även min man gillade den!”

”Den här överraskar kväll efter kväll, den avlägsnar enkelt allt smink, och man känner att huden är ORDENTLIGT ren, utan att den känns torr eller stram.”

”Jag skulle definitivt rekommendera den här för blandhy. Lite som ett balsam, torkar inte ut kinderna, men kan användas för att rengöra T-zonen om man tillräckligt försiktigt tillsätter vatten. Återfuktar och balanserar upp problemen med blandhy.”

Juniprodukten Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser kostar 290,00 kr och du kan köpa den här. Läs mer om produkten här.