Vi har glädjenyheter varje dag och idag gäller följande: Hos Jolie hittar du nu, ända från San Jose i Kalifornien, 100% PURE som består av roliga och hippa eco beauty trender. Sortimentet är gigantiskt med över 500 produkter. På Jolie har vi valt det trendigaste toppsortimentet, som perfekt komplementerar vårt sortiment.

Kosmetikens Asien-trend lever starkt också i 100% PURE, produkterna är Korea-influerade. Företaget styrs av syskonen Susie och James Wang samt Susies ex-pojkvän Ric Kostick. Whamisa Sheet Masks har varit populära hos Jolie och nu får vi, i och med 100% PURE, flera spännande maskalternativ. Liksom för Whamisas produkter, har det använts en fermenteringsprocess för vissa av 100% PUREs produkter, som gör ingredienserna ännu effektivare. Produkterna blir aktiverande och lystergivande. Den solbrända huden som varit med om en het sommar njuter i alla fall! 100% PURE måste få beröm även för sin underbara och lätt absorberbara konsistens i produkterna, som inte på nåt sätt förlorar åt syntetisk kosmetik. Det speciella med 100% PUREs makeup är att pigmenten härstammar från frukter och grönsaker, då det vanligtvis används mineralpigment i naturkosmetik.

100% PURE

Prova i alla fall de här

Sheet Mask eller hydrogelmask

100% PURE erbjuder en hel del olika antibakteriella, av bambu gjorda Sheet Masks skräddarsydda för hudens varierande behov. Om du inte vet vilken du ska ta, finns det en all-in-one möjlighet som du alltid kan välja. Masken heter lovande nog Does it All. Effektiva engångsmasker för snabba resultat är också de olikfärgade hydrogelmaskerna. De här passar utmärkt den jäktiga hudvårdaren, också män.

100% PURE

Primer & foundation

Om din makeupnecessär söker nya vänner för i höst, har 100% PURE hudvänlig och vårdande fruktmakeup för kommande säsong. Om du är ute efter lyster eller din hud är mognare, välj Luminous av primers. För andra behov är matt nyans ett säkert val.

100% PUREs foundations är kvalitativa och passar bra olika behov. Välj Healthy Foundation om din hud behöver mer täckande resultat och en matt yta. Om du däremot är vän av lätt makeup och endast behöver en naturlig nyans och lyster, fungerar serumfoundationet 2nd Skin. BB-krämen är en bra lösning om du vill ha endast en produkt i din vardag, som inte nödvändigtvis ens behöver en skild fuktighetskräm under. Slutresultatet är halvtäckande.

100% PURE

Kolrengöring

100% Pure Charcoal Clay Cleanser – den här djuprengörande ansiktsrengöringens effekt grundar sig på detox-verkande aktivt kol och rengörande lera. En effektiv rengöring som tar bort makeup och orenheter skonsamt utan att torka ut huden. Antibakteriella, eteriska grönmynts- och citrongräsoljor samt lystergivande citronvatten får din hud att stråla och se friskare ut. Kolrengöring är idealisk för normal till fet hud samt acnehud. Vi rekommenderar den också åt ung, reaktiv hud.