De mest sålda naturliga brun utan sol-produkterna i Australien har redan flera somrar varit Jolies mest populära sommarprodukter. Eco by Sonya är en 100 procent naturlig hudvårdsserie. Den honungslika lyster som Eco by Sonyas solbränna ger färgar inte kläderna och har en vacker nyans utan orangea toner. Produkterna innehåller endast naturenliga och naturliga ingredienser, såsom kamomill, kaprifol och lavendelblomextrakt, avokado-, rosengeranium- och macadamiafröolja, kakao och aloe vera.

Eco By Sonya föds

Produktfamiljens historia började när australiensiskan Sonya Drivers syster insjuknade i melanom som 30-åring. Som för många andra var en vacker solbränna en sak som kvinnorna i familjen ville hålla fast vid trots solens farliga strålar. Sonya var besviken över utbudet av brun utan sol-produkter, och det slutade med att hon använde tusentals timmar till att utveckla ett tryggt och naturligt alternativ. Slutresultatet blev Eco by Sonya som är en högkvalitativ, fungerande och trygg serie. Produkterna som ingår i serien innehåller inga syntetiska ingredienser eller färgämnen.

Eco by Sonya skrev historia när den erhöll det ekologiska certifikatet Australian Organic Food Chain som första hudvårdsserie med brun utan sol-produkter. I Australien är den nummer ett bland naturliga brun utan sol-produkter. Produkterna har inte testats på djur och största delen av dem är helt veganska.

Eco By Sonyas produktfavoriter

Effektiv brun utan sol-produkt för kroppen

Med hjälp av seriens ansikts- och kroppskräm med brun utan sol-effekt är det möjligt att hjälpa bleka armar och ben. Produkten passar för dig som vill uppnå en solbränd hudton samt fördjupa och upprätthålla nyansen. Brun utan sol-krämen ger redan efter åtta timmar en vacker, honungsfärgad solbränna i både ansiktet och på kroppen med en applikation. Om det finns skäl att peela huden på kroppen före användning av brun utan sol-produkten rekommenderar vi till exempel Eco by Sonyas peelinghandske och/eller varumärkets läckra och uppfräschande saltpeeling med doft av citrongräs och kokos.

Innovativt ansiktsvatten med brun utan sol-effekt

Eco by Sonyas innovativa ansiktsvatten som ger en gradvis brun utan sol-effekt blev enormt populärt bland Jolies kunder förra sommaren. Ansiktsvattnet återfuktar och utvecklar så småningom en fantastisk och naturlig solbränna i ansiktet. Den innovativa sammansättningen binder fukt och täpper inte till porerna. Produkten lämpar sig utmärkt även för fet och aknebenägen hud. Den jämnar ut hudtonen genom att gradvis fördjupa solbrännan utan att ge den orangea toner. Ansiktsvattnet trollar snabbt fram en fräsch lyster på huden.

Firming mousse & face tan water

Snabbt och behändigt brun utan sol-skum

Jolies team är förtjusta i Eco by Sonyas Cacao Firming Mousse, ett brun utan sol-skum. Skummet ger en effektiv solbränna redan efter 1‒4 timmar efter att du har applicerat produkten på huden med en applicering och det räcker med en applicering. Om du vill kan du justera solbrännans djup genom att tvätta dig efter verkningstiden. En vacker, ljus solbränna uppstår redan efter den första timmen. Du får en djupare nyans om du till exempel låter skummet verka över natten – minst åtta timmar före duschning. Ekologiskt kaffe, blodapelsin, ingefära och mandarin ger näring åt huden och bidrar samtidigt till att jämna ut celluliter. Det är bra att peela och återfukta huden före du använder skummet.