Blog

02/08/2019
Tiderna förändras kära vänner! Då man tidigare använde primer för att makeupbasen skulle hållas matt från morgon till kväll, jämn och orörlig, men inte mera! En trendig makeup eftersträvar en glasaktig hy, dvs naturlighet, fukt, fyllighet och lyster. Huden får mer än gärna glänsa och skimra.
01/10/2019
Vi vill presentera en nyhet som skapat en hel del uppståndelse: den perfekta 2in1 ekologiska läpprodukten. Världens behagligaste läppbalm råkar vara ett pigmentrikt läppstift. Alima Pure har lyckats fantastiskt bra med sina första matta läppstift, och Odessa, Iris, Lusy, Stella och Olivia är ett superhäftigt flickgäng.
12/28/2018
Patykas länge efterlängtade drottningkräm är en klassisk fransk crème. Fyllig ansiktskräm, som är en dröm att smörja in, utvecklad med kunskap och skicklighet, särskilt för torr och vuxen hud Patykas "rika kräm" hjälper då huden behöver ordentlig kraft och vårdande skydd.
12/05/2018
Hör hit alla ni som letar efter ekologiska dofter, för här kommer Jolies TOP5 mest sålda parfymer. Finns det en mer klassisk gåva än en parfym och naturliga dofter är verkligen in just nu. Då vi nyligen öppnade Jolie Beauty Shop i nya, flotta Kämp Garden i Helsingfors centrum, var det just ekologiska parfymer de första kunderna frågade efter.
11/01/2018
Internationella Jolie Beauty har i år vuxit, speciellt i vårt kära grannland Sverige och nu är det dags att mera konkret hämta våra varumärken till alla stockholmare att dofta på och låta sig uppslukas av. Den 1 november öppnar Jolie en pop up-butik som håller öppet till slutet av året mitt i Stockholms urbana hjärta – i den nya konceptbutiken The Lobby!

Product was successfully added to your shopping cart.
Stigande ordning
Antioxidanter i kosmetika och hudvård
Elisa
2018-09-19

Man har länge diskuterat antioxidanter i mat och hur de påverkar oss. Man har rekommenderat att vi äter många färgstarka grönsaker och ibland har vi även, just vad gäller antioxidanter, hört att rött vin och mörk choklad ska vara bra för hälsan. Hur ligger det egentligen till och hur är antioxidanter kopplade till hudvård?

Read More
Känner du till Iroisies fuktighetskrämer? – en snabbguide hjälper dig vid val av sommarens fuktighetskräm
Elisa
2018-09-07

Välj lättare på sommaren! Iroisies fuktighetskrämer har ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet och är perfekta sommarkrämer. Iroisies krämer innehåller alger som sköter skador förorsakade av solen och återfuktar huden utan fett. Krämerna förbättrar hudens motståndskraft och anpassningsförmåga samt hudens egen skyddsbarriär. De kan rekommenderas för hud som reagerar lätt eftersom krämerna har lugnande och balanserande egenskaper. Iroisies alla krämer har en gemensam nämnare: konsistensen, som är väldigt fuktgivande och behagligt tunn, men inte alls fet eller oljig.

Read More
TOP 3 balms i naturkosmetik
Elisa
2018-08-30
Jolies snabbguide hjälper dig att hitta rätt ekologiska balm inför kommande kallare årstid. I synnerhet mogen hud drar stor nytta av användning av balm, men med rätt mängd och rätt typ är den också perfekt för yngre hud och för olika hudtyper. Balm är en dryg, multifunktionell produkt, som tillsammans med en återfuktande produkt passar såväl sommar som vinter. Ju torrare hud, desto viktigare är det att förse den med näring och kvalitativa oljor – en balm är alltså lösningen.Read More
En viktig hyllning till ansiktsvatten
Hanna
2018-08-28
Vi har många kunder, som har problem med torr och stram hud men som också lider av nippor och orenheter. Milier och orenheter som blir kvar under huden skapar problem för många. När vi träffar en kund med ytligt torr hud brukar första frågan vara; använder du ansiktsvatten? Vi rekommenderar alltid i dessa fall att fukta huden med vatten, som ansiktsvatten eller serum. Därför bestämde vi att lyfta fram ämnet om ansiktsvatten.Read More
Rahua – lyxig naturlig hårvård och en utav våra TOP3-favoriter
Emmi
2018-08-24
Rahua, som skeppas ifrån New York, är ett lysande exempel på en ny typ av lyx. Kraften i Rahua baseras på noggrant utvecklade och testade molekylstrukturer, vilket gör det möjligt för de värdefulla naturliga oljorna att tränga djupt in i håret. Denna lyxolja reparerar, stärker och ger en otrolig mjukhet utan att göra håret oljigt. Personer med oljigt och tungt hår bör välja märkets volymgivande produkter för att få en garanterat luftig och lätt känsla.Read More
Stigande ordning

Artiklar 1 till 5 av totalt 72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5