Blog

06/21/2018
Under den kommande veckan kommer vi att publicera en serie artiklar, som närmare presenterar Patykas fyra toppenserum vars popularitet ökar enormt i alla länder där Patykas produkter säljs. Först i tur står Patyka Antioxidant Perfecting Serum, eller Patykas ”lysterserum” eller ”askungeserum”. Varifrån kommer de vackra smeknamnen, och vad är det som gör serumet så magiskt?
06/08/2018
I juni kniper utan tvivel Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser den avundsvärda hederstiteln Månadens naturkosmetiska produkt. Gummy Cleanser har allt som din sommarhud kräver av en rengöringsprodukt: produkten rengör effektivt huden och är lätt att använda, men samtidigt mycket skonsam och får huden att må bra.
06/06/2018
Nyheten Nui Cosmetics i Jolies sortiment är en helt och hållet vegansk sminkserie. Nui Cosmetics får dig att se mycket aktuell ut. Det bekymmersfria och urbana varumärket andas nutid, och den eleganta kvinnan bär dess sminkprodukter på ett bohemiskt sätt.
06/06/2018
Eco by Sonya är en 100 procent naturlig hudvårdsserie. Den honungslika lyster som Eco by Sonyas solbränna ger färgar inte kläderna och har en vacker nyans utan orangea toner. Produkterna innehåller endast naturenliga och naturliga ingredienser, såsom kamomill, kaprifol och lavendelblomextrakt, avokado-, rosengeranium- och macadamiafröolja, kakao och aloe vera.
05/30/2018
Estelle & Thild är ett av Sveriges största och populäraste varumärken inom naturkosmetik. I serien, som har ett utmärkt pris-kvalitetsförhållande, finns utmärkta alternativ och hela produktlinjer även för personer med känslig hy och överkänslighet mot dofter.

Product was successfully added to your shopping cart.
Stigande ordning
Vad är Oilixia-ansiktsoljornas hemliga vapen?
Molla
2018-05-30
I dag finns det ett brett utbud av extremt bra naturkosmetiska ansiktsoljor, och därför blev vi intresserade av Oilixia för att den är speciell. Man stöter inte på cacayolja riktigt varje dag. Cacayoljan har en så hög halt av naturligt retinol att den till och med klår den värdefulla nyponfröoljan.Read More
Naturkosmetikens bästa tips på reseprodukter
Hanna
2018-05-29
Hos Jolie Beauty finns härliga reseprodukter för semesterfirare och andra resenärer. Produkterna och testförpackningarna i resestorlek är ett behändigt sätt att prova om produkterna passar för dig innan du skaffar produkterna i full storlek. Om du är osäker på om en produkt passar dig ger den lilla storleken dig en möjlighet att prova först.Read More
Oilixia Gummy Cleanser är den nyaste trenden inom ansiktsrengöring
Julia
2018-05-25

De som följer kosmetiska trender har nyligen stött på de så kallade Jelly Cleansers på Instagram, i internationella kosmetika onlinebutiker och i andra medier. Jelly/Gummy Cleansers är den nyaste produkten inom ansiktsrengöring och sminkborttagning som är på trendradarn för pionjärerna inom kosmetika. Och nu kommer även denna superprodukt till Jolie!

Read More
Är du stressad? – Prova naturkosmetiska stessreducerare
Salla
2018-05-22
Den moderna människan får utstå många utmaningar och krav som ständigt sätter resurserna på prov. Stressen orsakas av informationsflödet som omger oss och antalet olika stimuli, som har ökat explosionsartat under de senaste hundra, de senaste tiotals och ja, enbart de senaste åren. Växtrikets autentiska läkemedel har ju använts för att vårda människan holistiskt genom historien. Prova till exempel följande!Read More
Ekofrisören svarar – 14 frågor om naturliga hårfärger och färgning med dessa
Emmi
2018-05-19
Ekofrisören Tiina Toratti, som använder växtfärger från Cultivator’s Organic Herbal Hair Colors i sitt arbete, svarar på frågor om växtfärger och deras användning. Tack till Tiina, som är en erfaren ekofrisör, för dessa tips!Read More
Stigande ordning

Artiklar 1 till 5 av totalt 50

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5