Product was successfully added to your shopping cart.
  • Alima Pure Blush Brush Alima Pure Blush Brush
Alima Pure Blush Brush 0 0

Alima Pure Blush Brush

Översikt

Fluffiga borststrån som är designade för att passa kinderna och ge applicering av rouge och bronzer på expertnivå.
381,00 kr

I lager

Produktdetaljer

Detaljer

Fluffiga borststrån som är designade för att passa kinderna och ge applicering av rouge och brozer på expertnivå. Passar bra till Alima Pure Luminous Shimmer Blush, Satin Matte Blush, Highlighter och Bronzer. Gjord med syntetiska, veganvänliga duo color-fiber för precisionsapplicering- och blandning. Stabilt svart handtag för ett bekvämt grepp.
Skötselråd: 1. Skölj borsten med varmt vatten och tvätta försiktigt med mild tvål eller schampo. Vinkla borsten neråt för att undvika att få vatten inuti handtaget. 2. Skölj under varmt rinnande vatten tills vattnet är helt rent och tvålen har avlägsnats ordentligt. 3. Troka borsten väl med en torr handduk och återforma den försiktigt. 4. Lägg din pensel platt och låt den lufttorka helt innan du använder den igen.
Rouge Guide – hur väljer man rätt nyans?

Rouge Guide – hur väljer man rätt nyans?

Att välja rätt rouge kan vara svårt men när du väl har hittat rätt så kommer du att vara fast. Rätt nyans livar upp huden och ditt övriga smink samt skapar en fräsch, ljus look. Rouge formar och framhäver även dina ansiktsdrag och fulländar på så sätt din makeup, även på en helt vanlig vardag! Jolie Beauty erbjuder ett brett utbud av rouger med krämig, pressad eller puderkonsistens.

Du kanske också gillar

Recensioner