Product was successfully added to your shopping cart.
  • Algamaris Certified Organic Sunscreen Stick SPF50+ Algamaris Certified Organic Sunscreen Stick SPF50+
Algamaris Solskyddstick SPF 50+ 0 0

Algamaris Solskyddstick SPF 50+

Översikt

Organiskt solstick som ger ett fantastisk skydd för näsa, öron, ögonområdet, läppar och käkben - alla delar av ansiktet som är svåra att skydda och är känsliga för solskador.

172,00 kr

I lager

Produktdetaljer

Detaljer

Produkten innehåller 100% naturliga ingredienser och innehåller enbart mineralfilter och inga neonpartikla. Solkrämen passar känslig hud som lätt skadas av solen och är främst framtagen för att användas i ansiktet, på halsen och armarna. Det är en parfymfri produkt med solskyddsfaktor 50+. Solsticket kommer i en behändig storlek och är enkelt att applicera. Det är tillverkat för extrema förhållanden som till exempel vattensport. Produkten innehåller alga-gorria och kamomillextrakt som skydddar och förser huden med näring. Passar alla hudtyper. 50 ml.

Applicera ett tjockt lager solkräm på alla hudområden som exponeras för solljus. Passar för användning i ansiktet. Efter en längre stund i vatten rekommenderas det att man applicerar produkten på nytt. Undvik kontakt med ögonen.

Caprylic/Capric Triglyceride, Copernicia Cerifera Cera*, Cera Flava*, Titanium Dioxide, Dicaprylyl Carbonate, Polyhydroxystearic Acid, Butyrospermum Parkii Butter*, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Octyldodecanol, Oleyl Alcohol, Ricinus Communis Seed Oil*, Cetyl Alcohol, Cetyl Ricinoleate, Alumina, Stearic Acid, Potassium Olivoyl Pca, Maris Aqua, Gelidium Sesquipedale Extract, Tocopherol, Sodium Hydroxide *Ekologisk

Du kanske också gillar

Recensioner