Product was successfully added to your shopping cart.
  • Algamaris Certified Organic Sun Spray SPF30 Algamaris Certified Organic Sun Spray SPF30
Algamaris Solskyddsspray SPF 30 5 1

Algamaris Solskyddsspray SPF 30

Översikt

Lätt och helt naturlig solkräm som är lätt att applicera, håller huden skyddad och återfuktad.

269,00 kr

I lager

Produktdetaljer

Detaljer

Lätt och helt naturlig solkräm som är lätt att applicera, håller huden skyddad och återfuktad. Solkrämen innehållr enabart mineralfilter och inga nanopartiklar. Den är främst tillverkad för användning i ansiktet och på halsen och har solskyddsfaktor 30. Den skyddar mot både UVA- och UVB-strålar. Solkrämen innehåller alga-gorria samt solros- och kokosoljaextrakt som skyddar din hud och förser den med näring. Den är lätt att applicera och lämnar inga kladdiga rester på huden. Passar alla hudtyper. 125 ml.

Applicera ett tjockt lager solkräm på alla hudområden som exponeras för solljus. Passar för användning i ansiktet. Efter en längre stund i vatten rekommenderas det att man applicerar produkten på nytt. Undvik kontakt med ögonen.

Coconut Alkanes, Helianthus Annuus Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Cocos Nucifera Oil*, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Fragrance, Alumina, Stearic Acid, Glyceryl Caprylate, Gelidium Sesquipedale Extract, Maris Aqua, Potassium Olivoyl Pca, Tocopherol, Sodium Hydroxide *Ekologisk

Du kanske också gillar

Recensioner